remco stuur

Remco Krijgsman

De man achter Rimonta

Aan fietsen sleutelen zat er al van kinds af aan in. In zijn jonge jaren heeft Remco vele koersen gefietst en prijzen gewonnen. Remco deed jarenlang werkervaring op bij diverse fietsenzaken en framebouwers, daarna volgde hij zijn eigen weg en passie. Remco ademt racefietsen en is daarom ook in 2006 met Rimonta® gestart.

De ideale combinatie van ervaring en het perfecte custom frame opbouwen met de juiste eigenschappen en op wens van de klant. Dit alles op een perfectionistische manier die Remco eigen is. Afmontages en samenstellingen gebeuren uitsluitend met de beste leveranciers en materialen. Alles wordt meegenomen om er een perfect en passend geheel van te maken.

Een goede bikefitting is standaard onderdeel van het proces, want fiets en rijder moeten één zijn. Bij ons gaat een fiets altijd op maat de deur uit. Zodat je een ultieme droomfiets krijgt, waar je jarenlang plezier van hebt.

Niets wordt aan het toeval overgelaten (kleur, wielen, banden, performance, rij eigenschappen), alles wordt meegenomen.

Een Rimonta is een totaalconcept. Een fiets die past bij jouw persoonlijkheid met het juiste karakter. Graag wil Remco u kennis laten maken met de perfect samengestelde racefiets!

Ervaring, know how, materiaal kennis en passie!

Remco Krijgsman

Nieuwsbrief
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden